Tolk- en vertaaldiensten Spaans

CONTACTGEGEVENS
Borneokade 78
1019 AW Amsterdam

 

mobiel: +31 (0)6 28 37 98 78
vaste lijn: +31 (0)20 639 10 33
fax: +31 (0)84 83 88 078
e-mail: info@bilingue.nl

boekZoekt u een beëdigd vertaler Spaans voor uw geboorteakte? Of een tolk Spaans voor het passeren van een samenlevingsovereenkomst bij een notariskantoor?

 

Bij Bilingüe bent u aan het goede adres. Bilingüe is de eenmanszaak van Bibi van den Bos, beëdigd tolk en vertaler Spaans.

 

Of het nu gaat om een gesprek tussen een advocaat en een asielzoeker, om onderhandelingen met buitenlandse klanten of om een beëdigde vertaling van een koopovereenkomst of volmacht: duidelijke informatieoverdracht is van groot belang. Dit staat dan ook op de eerste plaats bij Bilingüe. Daarnaast zijn betaalbaarheid, vlotheid en professionaliteit de belangrijkste aandachtspunten bij dit vertaalbureau in Amsterdam.

Als advocaat heb ik hele positieve ervaringen met Bibi van den Bos, zowel als (simultaan) tolk alsmede als vertaler.
Zij bereidt zich altijd goed voor, werkt snel en presteert goed onder tijdsdruk. Daarbij is zij flexibel en prettig in de omgang.
Ik merk ook dat ze op een heel ontspannen manier met mijn cliënten omgaat en hen op hun gemak stelt, iets dat heel belangrijk is bij zittingen.
Haar tarieven zijn heel redelijk, dat waarderen mijn cliënten ook zeker wanneer ik een beroep op haar doe.

Hannya Shawky, advocaat

Bibi was highly responsive and quickly provided an estimation for completing the task and price. Both of which were well kept. The document was a legal document of Mexican Spanish translated to Dutch.

Highly recommend!

Klaus

Wij hadden een vertaling aangevraagd voor 2 formulieren voor de immigratie van mijn partner, een geboorteregister en ongehuwdverklaring. De vertaling was zeer snel voltooid en ontvangen en ook van heel goede kwaliteit, de communicatie was ook zeer duidelijk. Wij zijn heel tevreden en raden Bibi van den Bos volledig aan voor de uitstekend goede service!

Patrick de Vries

Servicio de traducción altamente profesional, pronto y eficiente. La traducción al neerlandés de mibActa de nacimiento mexicana la recibí en la misma semana. Recomiendo ampliamente. 🙂

Alba

muy contento con la traducción de Bibi, calidad en la atención AAA+ , servicio mejor imposible, agradecido con su colaboración, traducción de documentos de español a Holandés, documentos de Venezuela.

Julio Rodriguez

Excelente traducción, el trabajo de Bibi es muy profesional y limpio. Excepcional!

Chris Medina